Bakkekontakten – Ane Haugen Wexelsen

Aktuelt, Foredrag, Prossessledelse

Jeg tror at dersom en vil oppnå nye resultater, må en finne nye innsatsfaktorer. Hvis oppmuntring, kreativitet og en liten smule mot er innsatsfaktorer, når man kanskje mye lenger enn en først trodde!

«Det er den som farer vill som finner nye veier», sa en venn til meg en gang. Sitatets opphavsmann er vel Nils Kjær (1870-1924). Ikke vet jeg hva han la i disse orda, men for meg betyr det: om en skulle ta noen utradisjonelle veivalg kan det bære rett ut i moroa!

Et kreativt spark bak fra LIVSVERKENE sendte meg og luene mine i bane rundt sola, og nå kommer det spørsmål etter SOSIALE ANTENNER fra både inn- og utland!

HMS-kurs:

Hvis HMS stårfor Humor, Mennesker og Sko,kan HMS-kurs nå nye og uante høyder. Galskapernes HMS-kurs inneholder noe av det de glemte å fortelle på ditt forrige HMS-kurs.

Foredrag:

Terskelen, skapet og streken! Etablererens store spørsmål er ofte:Hvordan  forsere en terskel? Hvordan få ideen ut av skapet? Kan drømmen realiseres uten å gå over streken? Det er underlig hvordan små bagateller kan utgjøre den store forskjellen.

Og plutselig skulle alle ha sosiale antenner! Dette er historien om luene ingen ville ha – og som ved en herlig tilfeldighet har blitt til til en virvlende ny næringsvei å rusle på….

Ønsker du å booke Ane som foredragsholder i din bedrift, ta kontakt.

Booking Bakkekontakten

10 + 10 =

Har du noen spørsmål?

#trønderevent

Kreative foredrag med velfundert humor kan leveres av oss i Trøndelag Arrangement. Ta kontakt for å få tips! 🙂 ...

To skjeggete Galskapere hadde i dag foredrag for oppvelstsektoren i Indre Fosen Kommune. Temaet vi promoterte var et HMS relatert foredrag som heter "Galskap som utviklingsdriver". Takk for oppdraget.

View on Facebook

Vi er svært fornøyd med foredraget. God balanse mellom humor og alvor og en bra formidlingsevne som bidrar til refleksjon og inspirasjon! Et skikkelig spark bak til alle “sytepaver”, “nonannanister” og de som ikke vet hva arbeidsglede er! 🙂
Les mer om Tom-Åge.

Heieren Holseth Rådgiver/styremedlem, Nedre Eiker Foredrag 26. februar 2016