Velg en side

Bygdelivsgründer Roy Inge Eilertsen

Foredrag

Det meste her på jord er enda ikke gjort. Det er stadig noe nytt vi kan livnære oss på, men da må vi slippe fantasien løs. Dette mener Roy I Eilertsen som har en utdannelse og livserfaring som spenner fra VAR teknikker til kokk. Men det meste av sin kunnskap har han tilegnet seg på LBT-skolen. LBT= Learning By Tryning. Med fantasi, humor, galskap og mot har Roy gjort LivLand gård til en opplevelsesarena. Her arrangeres Norsk tohjulstraktorfestival, VM i sidesprang, åpen gård, VM i toppløsaking og mye mer. Her finner vi villsvin, nordlandsfe, hester, villsau høner, gjess og noe så uvanlig som en pinnosaurus.

LivLand gård som Roy eier og driver sammen med sin samboer Anne M. Hanssen (Hertuginna) har også vært utviklingsgrena for Lofot Is, Lofot Yoghurt, Lofot Fe og en rekke andre produkter.

Dette er produkter som vil komme i kommersiell produksjon når MatLystHuset er etablert på gården. Bygningen som er under etablering er på ca 500m2 og vil i tillegg til produksjonslokaler også romme serveringslokaler, undervisningslokaler og en innholdsrik gårdsbutikk.

Roy har tro på samarbeid mellom ulike aktører, og er litt stolt av å ha vært med å grunnlegge Livsverkene (www.livsverkene.no) som er en initiativbasert oppmuntrings-og utviklingsallianse. Med inspirasjon fra samarbeidsalliansen og egen erfaring har han etablert seg som foredragsholder.

Dette er humoristiske foredrag med en alvorlig klangbunn som passer til det meste. Med foredrag som «Med oppmuntring som virkemiddel», «BiLiv» «Fra fiasko til pyntenål» «VM i toppløsaking» osv. har han hatt oppdrag for alt fra Mattilsynet til Innherred renovasjon.

At Roy er oppvokst og bor i ei lita bygd med knapt 25 innbyggere som har opplevd uenigheter, fraflytting og nedgang har ikke lagt noen demper på hans tro på fremtidig bygdeutvikling. Bo smått tenk stort er en av hans grunntanker. Sammen med Sandsletta camping har nå LivLand gård opparbeidet et samarbeid som legger grunnlaget for ny utvikling i bygda. Nå deler Roy mer en gjerne av sin egen erfaring.

Med sin bakgrunn fra revymiljøet og inspirert av Lucky Næroset har Roy etablert humoristiske aktiviteter som Sytometret og Sytografisk institutt, snor for lufting av gode ideer, fiaskofobisk institutt osv. Dette har igjen ført til at han har en rekke selvoppnevnte titler som

Bygdelivsapetittvekker, Sytografiker, Eventbonde, Væreier osv.. Men det Roy ser som viktigst er å være et medmenneske som bryr seg om sine omgivelser, og en ideutvikler som evner å dele og skape meiningsfulle arbeidsplasser..

Prosessledelse

Bygdelivsverksted

HMS Kurs

Foredrag

Booking Roy I. Eilertsen

14 + 7 =

Har du noen spørsmål?

#trønderevent

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Unsupported get request. Object with ID 'trondelagarrangement' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException
Code: 100
Subcode: 33
Please refer to our Error Message Reference.

[testimonials_cycle random="true" count='5' width='100%' category='foredrag' theme='default_style' show_thumbs='1' show_other='1' transition='fade' timer='4000' pause_on_hover='1' auto_height='container']