Fastantropolog Ivar Haugstad

Aktuelt, Foredrag

Fastantropolog Ivar Haugstad

En fastantropolog kobles på ved behov og følger utvikling over tid.

Foto: Mats Grimsæth Team Fearless

Foto: Mats Grimsæth Team Fearless

Som fastantropolog er det Ivar sin jobb å stille store spørsmål til det hverdagslige og mellommenneskelige i din virksomhet.

Slik sørger Ivar for ny innsikt, bedre forståelse og flere perspektiv på det som skjer i deres virksomhet.

Antropologiske perspektiver og arbeidsmetoder går ofte på tvers av andre fagretninger. Helhetlige perspektiver vektlegges når man søker å forstå menneskers rolle i et fellesskap. Spørsmål han stiller er ofte hvordan og hvorfor, fremfor hvor mange.

Det handler med andre ord om å nye perspektiv på hvordan mennesker opptrer, og hvorfor de gjør akkurat det. Slike perspektiv bidrar til et godt grunnlag for utvikling, og endring.

Ta gjerne kontakt for mer info.

Mine foredrag tilpasses alltid oppdragsgiver og serveres med humor, konkrete retningslinjer og et glimt i øyet. 

–    Grav deg ned i tide, og finn kilden til folks glød og begeistring. – Et foredrag om hvordan man kan løse ut og ta tak i folks indre drivere for å skape entusiasme, begeistring, bedre samhold og kreativ atmosfære.

– Nysmurte hengsler i fellesskapet. Et foredrag om de grunnleggende og utrolig viktige mekanismene som bidrar til at et felleskap kan virke knirkefritt. Om å skape gode relasjoner, godt samhandlingsklima og kreativ atmosfære.

– Endelig endring.  Et foredrag om å stå i og møte endringer som et felleskap, og hvordan man kan velge å se det som mulighet

Rom, tid og tillit – Tanker og verktøy rundt det å skape entusiasme, initiativ, samarbeid og kreativ atmosfære blant ungdom.

Booking Ivar Haugstad

4 + 9 =

Har du noen spørsmål?

#trønderevent

Trøndelag Arrangement As har delt sitt arrangement. ...

Høsttakkefest på Hysnestoppen

oktober 28, 2017, 7:00pm - oktober 29, 2017, 2:00am

Høsttakkefest på Hysnestoppen 28.oktober 19:00 Fosenmat sin "signaturrett" Ølbraisert villsaulam servert med saltbakte poteter. Ink. 1 valgfri drikke Måltidet avsluttes med lokal iskrem og bålkaffe. Øl/Vin Servering LivemusikkOppvarmet lavvo Pris: 375,- inkludert mat og fest.Billetter på tarr.hoopla.no/sales Eventuell påmelding til Ken Robin Tlf: 45255653

View on Facebook