Grete Bogen Band

Aktuelt, Artist, Band

Da er GreteBogenBand klar for nye utfordringer i det ganske land.

Bandet er nytt,  men musikerne  har lang fartstid i det trønderske musikkliv i forskjellige settinger, blant de fremste band i regionen. Nå samlet i det nye country/countryrock-prosjektet GBB. Grete er frontfigur og vokalist, og med sin naturlige sjarme og scenetekke, er det få vokalister som matcher hennes utstråling og vokale prestasjoner.

På bass er det Audun Halsteinli som, stødig som få, briljerer, og utgjør et stødig komp sammen trommisen i bandet, Inge Warankov.

Keyboards trakteres av eminente Hugo Eriksen: like kontrollert enten det er synt, orgel eller piano.

To gitarister som spiller det meste av strengeinstrumenter : alt fra akustiske gitarer, el.-gitarer, mandolin og steel gitar. Like bra fremført av  Tore Wullum og Gisle Bolland.

Alle i bandet er med og korer og bygger godt opp omkring Gretes vokal.
Et nytt og spennende konsept i det trønderske musikkmiljø.

Booking GBB

1 + 5 =

Har du noen spørsmål?

#trønderevent

Galskaperne har holdt foredrag og HMs-kurs for Thora Storm videregående skole denne uken med gode tilbakemeldinger. Ta kontakt med oss for booking av denne kreative gjengen. 🙂 ...

For en dag vi har hatt sammen med de ansatte på Thora Storm videregående skole. Det var en sann glede å få jobbe med en så fantastisk gjeng som også digger humor og galskap. Tusen takk til dere alle.

View on Facebook

En stor takk til Galskaperne! Stjørdal Røde Kors Hjelpekorps hadde besøk av Galskaperne i 2012 for inspirasjon til videre kreativt og løsningsorientert arbeid. Utvikling av godt humør og optimisme i en gruppe må tas på alvor, og korpset har eget oppmuntringstilsyn herunder fagleder Tull og fagleder Tulla. Måleenheten for julestress er forresten negativ gløgg, også omtalt som G-gølg. Eneste medisin er sittende inntak av gløgg. 2 dl pr enhet G-gølg. Les mer om Galskaperne.

Kjersti Løvik Stjørdal Røde Kors Hjelpekorps Foredrag & Workshop 26. februar 2016