Grete Bogen Band

Aktuelt, Artist, Band

Da er GreteBogenBand klar for nye utfordringer i det ganske land.

Bandet er nytt,  men musikerne  har lang fartstid i det trønderske musikkliv i forskjellige settinger, blant de fremste band i regionen. Nå samlet i det nye country/countryrock-prosjektet GBB. Grete er frontfigur og vokalist, og med sin naturlige sjarme og scenetekke, er det få vokalister som matcher hennes utstråling og vokale prestasjoner.

På bass er det Audun Halsteinli som, stødig som få, briljerer, og utgjør et stødig komp sammen trommisen i bandet, Inge Warankov.

Keyboards trakteres av eminente Hugo Eriksen: like kontrollert enten det er synt, orgel eller piano.

To gitarister som spiller det meste av strengeinstrumenter : alt fra akustiske gitarer, el.-gitarer, mandolin og steel gitar. Like bra fremført av  Tore Wullum og Gisle Bolland.

Alle i bandet er med og korer og bygger godt opp omkring Gretes vokal.
Et nytt og spennende konsept i det trønderske musikkmiljø.

Booking GBB

2 + 10 =

Har du noen spørsmål?

#trønderevent

Trøndelag Arrangement As har delt sitt arrangement. ...

Høsttakkefest på Hysnestoppen

oktober 28, 2017, 7:00pm - oktober 29, 2017, 2:00am

Høsttakkefest på Hysnestoppen 28.oktober 19:00 Fosenmat sin "signaturrett" Ølbraisert villsaulam servert med saltbakte poteter. Ink. 1 valgfri drikke Måltidet avsluttes med lokal iskrem og bålkaffe. Øl/Vin Servering LivemusikkOppvarmet lavvo Pris: 375,- inkludert mat og fest.Billetter på tarr.hoopla.no/sales Eventuell påmelding til Ken Robin Tlf: 45255653

View on Facebook

Meget godt nivå hva gjelder innhold, presentasjon, ekthet og kontakt med publikum. Tydelig at han var godt forbered, hvilket viser respekt og interesse for forsamlingen. Knallbra!
Les mer om Tom-Åge.

Heidi Farah Avdelingsleder Statens pensjonskasse 26. februar 2016