HARLEKIN

Artist, Band

HARLEKIN er et tøft countryband som må høres, sees og oppleves.

Harlekin ble etablert for seks år siden og har de siste årene gjort seg bemerket med sin røffe amerikanske countrystil. Bandet har vært  å finne på mange countryfestivaler og danselokaler rundt omkring i landet de siste årene.

HARLEKIN tar alle slags oppdrag, enten det er firmafester, dansejobber, events, konserter eller oppvarmingsjobber for andre. Alt er like interessant.
Selv med seks personer på scenen og et utmerket samarbeid med firmaet Scenelys Skatval (som er med på de fleste jobber), ligger vi i et prisleie langt under det som kan forventes av en så stor produksjon. Lyd- og lysmessig er Harlekin helt i teten blant de band vi kan sammenligne oss med.

HARLEKIN består av:
TORE RØNSÅSBJØRG. Vokal og div. gitarer.
VEGARD FOSSEN. Div. gitarer, steelgitar og kor.
MORTEN HUSBY. Bass.
Odd Annar Aasan – Trommer/kor
HÅVARD WENAAS. Piano, orgel, keyboard og kor.
Roy Betten – Kassegitar/Mandolin/kor

Besøk HARLEKIN på Facebook.

Omtale av bandet på DDCountry.no

Ta kontakt med oss for booking til ditt arrangement.

Booking Harlekin

14 + 10 =

Har du noen spørsmål?

#trønderevent

Trøndelag Arrangement As har delt sitt arrangement. ...

Høsttakkefest på Hysnestoppen

oktober 28, 2017, 7:00pm - oktober 29, 2017, 2:00am

Høsttakkefest på Hysnestoppen 28.oktober 19:00 Fosenmat sin "signaturrett" Ølbraisert villsaulam servert med saltbakte poteter. Ink. 1 valgfri drikke Måltidet avsluttes med lokal iskrem og bålkaffe. Øl/Vin Servering LivemusikkOppvarmet lavvo Pris: 375,- inkludert mat og fest.Billetter på tarr.hoopla.no/sales Eventuell påmelding til Ken Robin Tlf: 45255653

View on Facebook

Hele personalet på skolen har gjennomført HMS-kurs  i regi av Galskaperne høsten 2012. Dette kurset satte fart i  videreutviklinga av arbeidsmiljøet på skolen. Vi iverksatte flere av galskapernes innspill, bl. a. ble det etablert en sytekrok. Oppmuntringstilsynet(OT) er i virksomhet, det samme er HOT. Andrehjeplsskrinet kom fort på plass. Sosiale tiltak på fritida fikk også ny vri – som virket. Avslutningsvis gjennomførte vi galskapernes andrehjelpskurs og har diplomet innrammet på veggen. Dette diplomet har meget høy status! Les mer om Galskaperne.

Randi Schjelvaag Rektor Markaplassen Skole 26. februar 2016