Livsgnistrer Tom Åge Myrhen

Aktuelt, Foredrag

Tom Åge tror at «den enkeltes DrivKraft er bygget på Livs- og Arbeidsglede, –  og at de sosiale og kommunikative evner til å inngå i kollektive sammenhenger der en jobber sammen, samtidig og i samme retning – er noe av det viktigste en kan jobbe med fremover.

Ønsker du er foredrag som inspirerende, annerledes, humørfylt, samtidig alvorlig. Mye stoff til ettertanke. Tom Åge leverer grensesprengende foredrag, Han holder foredrag innen frivillighet, arbeidsmijø, næringsutvikling og lokalsamfunsutvikling.

Tom Åge leverte et meget bra foredrag med en utrolig fin og underfundig humor. Han viser hva det er mulig å få til dersom man tør å tenke annerledes.
Les mer om Tom-Åge.

Sverre Norberg Avd.dir. Skatteetatens IT- og Servicepartner 11. februar 2016

Booking Tom-Åge

9 + 1 =

Har du noen spørsmål?

#trønderevent

Galskaperne har holdt foredrag og HMs-kurs for Thora Storm videregående skole denne uken med gode tilbakemeldinger. Ta kontakt med oss for booking av denne kreative gjengen. 🙂 ...

For en dag vi har hatt sammen med de ansatte på Thora Storm videregående skole. Det var en sann glede å få jobbe med en så fantastisk gjeng som også digger humor og galskap. Tusen takk til dere alle.

View on Facebook

Matnyttig utført på en god og klar måte. Budskapet snakkes det om i gangene her – veldig bra!
Les mer om Tom-Åge.

Berit Wahl Elverum Kommune 26. februar 2016