Livsgnistrer Tom Åge Myrhen

Aktuelt, Foredrag

Tom Åge tror at «den enkeltes DrivKraft er bygget på Livs- og Arbeidsglede, –  og at de sosiale og kommunikative evner til å inngå i kollektive sammenhenger der en jobber sammen, samtidig og i samme retning – er noe av det viktigste en kan jobbe med fremover.

Ønsker du er foredrag som inspirerende, annerledes, humørfylt, samtidig alvorlig. Mye stoff til ettertanke. Tom Åge leverer grensesprengende foredrag, Han holder foredrag innen frivillighet, arbeidsmijø, næringsutvikling og lokalsamfunsutvikling.

Tom Åge leverte et meget bra foredrag med en utrolig fin og underfundig humor. Han viser hva det er mulig å få til dersom man tør å tenke annerledes.
Les mer om Tom-Åge.

Sverre Norberg Avd.dir. Skatteetatens IT- og Servicepartner 11. februar 2016

Booking Tom-Åge

2 + 10 =

Har du noen spørsmål?

#trønderevent

Trøndelag Arrangement As har delt sitt arrangement. ...

Høsttakkefest på Hysnestoppen

oktober 28, 2017, 7:00pm - oktober 29, 2017, 2:00am

Høsttakkefest på Hysnestoppen 28.oktober 19:00 Fosenmat sin "signaturrett" Ølbraisert villsaulam servert med saltbakte poteter. Ink. 1 valgfri drikke Måltidet avsluttes med lokal iskrem og bålkaffe. Øl/Vin Servering LivemusikkOppvarmet lavvo Pris: 375,- inkludert mat og fest.Billetter på tarr.hoopla.no/sales Eventuell påmelding til Ken Robin Tlf: 45255653

View on Facebook

Vi hadde 2 fornøyelige dager sammen med denne passelig “slentrende” gjengen. De tok opp alvorlige tema i en veldig god tone og innpakning til ettertanke for både hver enkelt og selskapet som helhet. Det var også rikelig tid til å senke skuldrene og delta i den slentrende tonen de la opp til. Les mer om Galskaperne.

Nina Tyldum Midtre Namdal Avfallsselskap og Retura NT AS 26. februar 2016