Motarbeider Halvor Haukerud

Aktuelt, Foredrag

Motarbeider Halvor Haukerud

Motarbeider.no oppsto under en mislykket medarbeidersamtale høsten 2002. Arne Gjuvsland og Halvor Haukerud la den pågående medarbeidersamtalen død, og skrev og gjennomførte en motarbeidersamtale på stedet – i stedet.

De første årene spredte dem eder og galle mest for moro skyld, men etter hvert som våre oppdragsgivere i stadig større grad ga uttrykk for nytteverdien av å jobbe med organisasjonsforverrende tiltak fant vi det naturlig å gjøre frustrasjonsheving og misforståing til kjedelig rutinearbeid.

 

Booking Motarbeider

15 + 2 =

Siden 2005 har motarbeider.no holdt over 150 motarbeiderseminarer, blåmandagsmøter, kollisjonskurs, slumpetreff og andre bevissthetskapende samlinger for privat næringsliv, offentlig forvaltning og norsk organisasjonsliv.

Fra 7 til 700 deltagere har med stort engasjement jobbet frem tiltak for å øke avstanden mellom avdelinger, lagt halvårsplaner for å dempe arbeidslysten og formulert opprop for å undergrave stadig endrede strategier. Resultatene har vårt nedslående. Ut fra vår målsetting om generell forverring på alle plan har våre opplegg så langt vært fullstendig mislykkede.

Selskapets dårlige leder er Halvor Haukerud. Han er utdannet sivilingeniør med fordypning innen organisasjon og ledelse. Det må sies at denne akademiske bakgrunnen ikke har gått nevneverdig inn på ham i hans virke som instruktør og tekstforfatter for scene, radio og tv. Halvor jobber i gode perioder også som konseptutvikler og rådgiver for et av Norges ledende byråer innen opplevelsesbasert læring og strategiske arrangementer.

Forelegg (Foredrag)

Ny dag – Nye nederlag
Et forenklet forelegg om hvordan man kan gjøre hverandre dårlige og få brukt minst mulig av seg selv på jobb.
Tid: 45 min – 60 min

Fra motarbeid til arbeidsmot
Med tidenes dårligste forretningside har vi forsøkt å opphøre siden oppstarten i 2002. Vi forteller historien om vår mislykkede nedtur og om hvor vanskelig det er å unngå muligheter når folk rundt deg vil deg vel.
Tid: 45 min – 60 min

Worstshops (Workshop)

Dette er gode diskusjoner hvor deltagerne blir enige om veldig mye ingen har tenkt å gjøre noe med. Noen hevder at dette ligner veldig på tradisjonelle strategiseminarer, men vi har med egen pianist og alle får med seg gule post-it lapper hjem. Tid: Fra 1 time

Ta kontakt for booking!

Andre Produkter:

Bli en god møteplager
Møteplagerkurset er en praktisk rettet møteserie med modulene «den gode gjentakelsen»,»unngå overraskelser – vær forutinntatt» og «diskusjon av detaljer i plenum». Modulene kjøres gjerne i sammenheng med interne møter hvor for eksempel ledelsen ønsker å maskere en skjult agenda eller på annen måte har behov for å trekke fokus vekk fra møtets egentlige innhold.

Er bunnlinja nådd?
Vi våger påstanden «alle kan bli en dårlig selger». På dette kurset stiller vi blant annet spørsmålene:
Hvordan ta i mot en kunde slik at hun aldri kommer igjen?
Hvordan legge lokk på ethvert mersalg?

Lær å glemme
– inkompetanseheving for næringslivet
Hvordan være pro-aktiv i forhold til å få et stadig dårligere erfaringsgrunnlag? En ting er å sitte som passiv tilskuer til den rivende utviklingen rundt deg. En annen ting er nemlig å tørre å ta de første nølende skrittene bakover. I dette seminaret tar vi fatt på veien fra å være faglig utdatert til å bli en bekymringssløs nybegynner.

Bjørnetjenester
Vi har gleden av å lansere vårt nye produkt Bjørnetjenester. Her hjelper vi deg med oppgaver du eller din bedrift med fordel kunne ha gjort selv. Overlat for eksempel ansvaret for utforming og tilrettelegging av arrangement og møter til oss. Vi vil da gjøre vårt ytterste for å unngå den bestandig overhengende faren for intern relasjonsbygging som samarbeid mot felles mål naturlig fører med seg.

Blåmandagsmøte
Ved sin strategiske plassering er mandagen en avgjørende dag for utfallet av hele arbeidsuken. Mange utnytter dette ved å arrangere mandagsmøter, men langt de fleste fokuserer på hvordan man kan bruke bruke uken mest mulig konstruktivt. Vi ønsker gjennom våre blåmandagsmøter å endre fokus til hva man kan gjøre for at at ting skal gå på tverke den kommende uken. Vi spør for eksempel: Hvordan kan denne uken bli verre enn den forrige? Er det potensiale for mer dobbeltarbeid? Hvilke stressmomenter kan vi fokusere på?

Har du noen spørsmål?

#trønderevent

Vi har gleden av å arrangere tidenes Cowboyfæst på Hysnestoppen! Ta på deg cowboyhatten å kom å nyt vår flotte flytende servering og høt på knakende god countrymusikk av Thomas Taylor with band.
--
Thomas Taylor er en ung og talentfull countryartist fra Norge. Med på laget har han fått med seg og dannet et eksepsjonelt bra band som sammen spiller både selvskreven musikk og låter du garantert har hørt før. Thomas’ særegne vokal, bandets store musikalitet og samspill gjør opplevelsen til noe eget og unikt. Her er det trøkk i fra første slag som garantert vil holde publikum engasjert og gjøre det umulig å holde dansefoten i ro.

Thomas Taylor (28) er oppvokst i Melhus i Trøndelag. Han er kjent fra Idol og The Stream på TV2. Han har fått veldig mye oppmerksomhet i norsk media for sin unike stemme og har etterhvert utviklet seg til å bli en countryartist som til tider blir tatt for å være en ekte amerikaner.

-Det hender at folk kommer bort til meg etter en spillejobb og begynner å prate engelsk til meg. Jeg syns det er morsomt å se ansiktsuttrykket dems når jeg begynner å prate kav trøndersk. Sier artisten selv.

Thomas skriver egen musikk men har også fyllt opp repertoaret med kjente og populære låter som han vet folk vil elske. Ikke minst er det mye muligheter for å by opp til dans for både store og små.
Et lite vink om hvor godt Thomas slår an hos bransjefolk er da bookingansvarlig på countryfestivalene på Vinstra og Seljord uttalte følgende :”Han der rydder vi plass til ”

Gode musikere i bandet
Med seg på laget har Thomas fått med seg erfarne og veldig gode musikere. De har samarbeidet med flere kjente norske artister og har opparbeidet seg en meget solid erfaring og musikalitet. Ikke minst en eksepsjonell tilstedeværelse på scenen!
Thomas forteller han har jobbet med flere band og musikere men at det er noe med samspillet og kjemien på scenen som skaper den unike stemningen som han nå vil ta med seg ut til folket.

Bandet består av:

Gitar: Bjørn Martin Flovik, Stadsbygd
Bass: Steffen Thrana, Trondheim
Trommer: Jon Anders Vold, Melhus

Ny musikk på vei
Bandet har nylig spilt inn ny musikk i Nidaros Studio hos Ronny Wikmark. Samme produsent og studio som sto bak Thomas’ første singel “One Way State Of Mind” som har høstet god kritikk. Låten blir gitt ut i løpet av våren og med flere låter på papiret vil det også bli flere utgivelser i løpet av året som kommer.
- Nidaros Studio er et av Norges flotteste studio. Hele stedet oser av musikk og det skal lite til for å inspirert når du vet at Åge (Aleksandersen), Stage Dolls, DumDum Boys, Morten Harket, Odd Nordstoga og mange mange fler har vært her før deg, sier Thomas.
...

Cowboyfæst - Thomas Taylor with band - Hysnestoppen

mai 19, 2018, 8:00pm - mai 20, 2018, 1:00am

Vi har gleden av å arrangere tidenes Cowboyfæst på Hysnestoppen! Ta på deg cowboyhatten å kom å nyt vår flotte flytende servering og høt på knakende god countrymusikk av Thomas Taylor with band. -- Thomas Taylor er en ung og talentfull countryartist fra Norge. Med på laget har han fått med seg og dannet et eksepsjonelt bra band som sammen spiller både selvskreven musikk og låter du garantert har hørt før. Thomas’ særegne vokal, bandets store musikalitet og samspill gjør opplevelsen til noe eget og unikt. Her er det trøkk i fra første slag som garantert vil holde publikum engasjert og gjøre det umulig å holde dansefoten i ro. Thomas Taylor (28) er oppvokst i Melhus i Trøndelag. Han er kjent fra Idol og The Stream på TV2. Han har fått veldig mye oppmerksomhet i norsk media for sin unike stemme og har etterhvert utviklet seg til å bli en countryartist som til tider blir tatt for å være en ekte amerikaner. -Det hender at folk kommer bort til meg etter en spillejobb og begynner å prate engelsk til meg. Jeg syns det er morsomt å se ansiktsuttrykket dems når jeg begynner å prate kav trøndersk. Sier artisten selv. Thomas skriver egen musikk men har også fyllt opp repertoaret med kjente og populære låter som han vet folk vil elske. Ikke minst er det mye muligheter for å by opp til dans for både store og små. Et lite vink om hvor godt Thomas slår an hos bransjefolk er da bookingansvarlig på countryfestivalene på Vinstra og Seljord uttalte følgende :”Han der rydder vi plass til ” Gode musikere i bandet Med seg på laget har Thomas fått med seg erfarne og veldig gode musikere. De har samarbeidet med flere kjente norske artister og har opparbeidet seg en meget solid erfaring og musikalitet. Ikke minst en eksepsjonell tilstedeværelse på scenen! Thomas forteller han har jobbet med flere band og musikere men at det er noe med samspillet og kjemien på scenen som skaper den unike stemningen som han nå vil ta med seg ut til folket. Bandet består av: Gitar: Bjørn Martin Flovik, Stadsbygd Bass: Steffen Thrana, Trondheim Trommer: Jon Anders Vold, Melhus Ny musikk på vei Bandet har nylig spilt inn ny musikk i Nidaros Studio hos Ronny Wikmark. Samme produsent og studio som sto bak Thomas’ første singel “One Way State Of Mind” som har høstet god kritikk. Låten blir gitt ut i løpet av våren og med flere låter på papiret vil det også bli flere utgivelser i løpet av året som kommer. - Nidaros Studio er et av Norges flotteste studio. Hele stedet oser av musikk og det skal lite til for å inspirert når du vet at Åge (Aleksandersen), Stage Dolls, DumDum Boys, Morten Harket, Odd Nordstoga og mange mange fler har vært her før deg, sier Thomas.

View on Facebook

Meget godt nivå hva gjelder innhold, presentasjon, ekthet og kontakt med publikum. Tydelig at han var godt forbered, hvilket viser respekt og interesse for forsamlingen. Knallbra!
Les mer om Tom-Åge.

Heidi Farah Avdelingsleder Statens pensjonskasse 26. februar 2016