Muurikka Stekepanne

Aktuelt, Lavvo-Utleie, Telt-Utleie, Utleie

Dette er gigantpannene som lager mat for veldig mange.
Dette er kokkenes drømmepanne.

I muurikkahellenes hjemland, Finland, er kullgrillen byttet ut med Muurikka stekeheller.

Sett pannen over bålet, over glødende kull eller over en gasbrenner. På grunn av kvaliteten på kaldpresset stål og tykkelsen på stålet, blir det en jevn og sterk varme. Dette gjør sitt til at maten blir raskt stekt, og dermed beholder saften. En slik panne blir langt varmere enn en kullgrill.
Mange kokker elsker denne pannen for å lage mange retters middager på.
I Norge har det desverre kommet mange «billige» panner på markedet. Dette er panner som er tynne, og dermed skaper ujevn varme, og de blir da vanskelige å bruke. Kjøp en ekte Muurikka og bli overbevist. Selv har jeg ikke brukt annet på utekjøkkenet på 5 år.

Har du noen spørsmål?

#trønderevent

Galskaperne har holdt foredrag og HMs-kurs for Thora Storm videregående skole denne uken med gode tilbakemeldinger. Ta kontakt med oss for booking av denne kreative gjengen. 🙂 ...

For en dag vi har hatt sammen med de ansatte på Thora Storm videregående skole. Det var en sann glede å få jobbe med en så fantastisk gjeng som også digger humor og galskap. Tusen takk til dere alle.

View on Facebook

Vi er svært fornøyd med foredraget. God balanse mellom humor og alvor og en bra formidlingsevne som bidrar til refleksjon og inspirasjon! Et skikkelig spark bak til alle “sytepaver”, “nonannanister” og de som ikke vet hva arbeidsglede er! 🙂
Les mer om Tom-Åge.

Heieren Holseth Rådgiver/styremedlem, Nedre Eiker Foredrag 26. februar 2016