Muurikka Stekepanne

Aktuelt, Lavvo-Utleie, Telt-Utleie, Utleie

Dette er gigantpannene som lager mat for veldig mange.
Dette er kokkenes drømmepanne.

I muurikkahellenes hjemland, Finland, er kullgrillen byttet ut med Muurikka stekeheller.

Sett pannen over bålet, over glødende kull eller over en gasbrenner. På grunn av kvaliteten på kaldpresset stål og tykkelsen på stålet, blir det en jevn og sterk varme. Dette gjør sitt til at maten blir raskt stekt, og dermed beholder saften. En slik panne blir langt varmere enn en kullgrill.
Mange kokker elsker denne pannen for å lage mange retters middager på.
I Norge har det desverre kommet mange «billige» panner på markedet. Dette er panner som er tynne, og dermed skaper ujevn varme, og de blir da vanskelige å bruke. Kjøp en ekte Muurikka og bli overbevist. Selv har jeg ikke brukt annet på utekjøkkenet på 5 år.

Har du noen spørsmål?

#trønderevent

Trøndelag Arrangement As har delt sitt arrangement. ...

Høsttakkefest på Hysnestoppen

oktober 28, 2017, 7:00pm - oktober 29, 2017, 2:00am

Høsttakkefest på Hysnestoppen 28.oktober 19:00 Fosenmat sin "signaturrett" Ølbraisert villsaulam servert med saltbakte poteter. Ink. 1 valgfri drikke Måltidet avsluttes med lokal iskrem og bålkaffe. Øl/Vin Servering LivemusikkOppvarmet lavvo Pris: 375,- inkludert mat og fest.Billetter på tarr.hoopla.no/sales Eventuell påmelding til Ken Robin Tlf: 45255653

View on Facebook

Meget godt nivå hva gjelder innhold, presentasjon, ekthet og kontakt med publikum. Tydelig at han var godt forbered, hvilket viser respekt og interesse for forsamlingen. Knallbra!
Les mer om Tom-Åge.

Heidi Farah Avdelingsleder Statens pensjonskasse 26. februar 2016