Pådriver Terje Ingvoldstad

Foredrag

Godt gjort er bedre enn godt sagt!
Viktigere å iverksette enn bare å brenne inne med ideene, mener Terje. Han har i mange år jobbet som grafisk formgiver og AD i eget firma og som ansatt. Er av mange sett på som en engasjert bygdepatriot som satte verdensrekord i KØ foran kolonialbutikk på 76,7 meter.
 
Inspirasjonsforedrag og ork-shop (work-shop) for at du skal orke mer av det du har mest lyst til å orke å holde på med. Med fokus på HMS og Andrehjelpsskrinet – skrinet inneholder verktøy som hjelper blant annet mot syting, furting, grinbitere og bygdedyr.
Om du har tro på at personer med engasjement, pågangsmot, humor, begeistring, pådriv og litt galskap er med på å gjøre en forskjell, vil foredraget inspirere til å drive frem ideer som er med på positive endringer.

Terje sine historier er med på å inspirere deg kreativt slik at prosjekter kan drives videre på en ny og positiv måte. Terje vil vise at; ved å bruke oppmuntring, humor, tenke litt annerledes, overraske, skape gode historier, begeistre og med en god porsjon mot er det utrolig hvilke effekter en kan oppnå.

Takk for en super start på vår SHP-samling! Det ga oss en gyllen mulighet til å tenke annerledes, nytt og kreativt med
masse energi, mot og begeistring! We care og vi anbefaler på det varmeste. Les mer om Terje

Kristine Roel Olsen Salgssjef Nordic Choice Hotels 2. mars 2016

Prosessledelse

Bygdelivsverksted

Work-shop

HMS Kurs

Foredrag

Booking Terje

11 + 6 =

Har du noen spørsmål?

#trønderevent

2 days ago

Trøndelag Arrangement As

Takk for en knaill fæst folkens! Bare snille festdeltagere og god stemning. Noen flere som tok bilder? ...

View on Facebook

Det va kjempebra at du kom, og æ trur at du har utgjort en betydelig forskjell i Vestbygda! Det at nån kan kom hit med så masse energi og del av sæ sjøl e veldig inspireranes! Vi trengte dæ, så det va kjempefint at det var akkurat DU som kom! Les mer om Terje

Andrea Rinø Vestbygda 2. mars 2016