Pådriver Terje Ingvoldstad

Foredrag

Godt gjort er bedre enn godt sagt!
Viktigere å iverksette enn bare å brenne inne med ideene, mener Terje. Han har i mange år jobbet som grafisk formgiver og AD i eget firma og som ansatt. Er av mange sett på som en engasjert bygdepatriot som satte verdensrekord i KØ foran kolonialbutikk på 76,7 meter.
 
Inspirasjonsforedrag og ork-shop (work-shop) for at du skal orke mer av det du har mest lyst til å orke å holde på med. Med fokus på HMS og Andrehjelpsskrinet – skrinet inneholder verktøy som hjelper blant annet mot syting, furting, grinbitere og bygdedyr.
Om du har tro på at personer med engasjement, pågangsmot, humor, begeistring, pådriv og litt galskap er med på å gjøre en forskjell, vil foredraget inspirere til å drive frem ideer som er med på positive endringer.

Terje sine historier er med på å inspirere deg kreativt slik at prosjekter kan drives videre på en ny og positiv måte. Terje vil vise at; ved å bruke oppmuntring, humor, tenke litt annerledes, overraske, skape gode historier, begeistre og med en god porsjon mot er det utrolig hvilke effekter en kan oppnå.

Takk for en super start på vår SHP-samling! Det ga oss en gyllen mulighet til å tenke annerledes, nytt og kreativt med
masse energi, mot og begeistring! We care og vi anbefaler på det varmeste. Les mer om Terje

Kristine Roel Olsen Salgssjef Nordic Choice Hotels 2. mars 2016

Prosessledelse

Bygdelivsverksted

Work-shop

HMS Kurs

Foredrag

Booking Terje

3 + 15 =

Har du noen spørsmål?

#trønderevent

3 days ago

Trøndelag Arrangement As

Har to splitter nye Tentipi Safir 15 på lager med gulv, og ovn som jeg kan gi godt tilbud på. Ta kontakt. ...

View on Facebook

Vi er svært fornøyd med foredraget. God balanse mellom humor og alvor og en bra formidlingsevne som bidrar til refleksjon og inspirasjon! Et skikkelig spark bak til alle “sytepaver”, “nonannanister” og de som ikke vet hva arbeidsglede er! 🙂
Les mer om Tom-Åge.

Heieren Holseth Rådgiver/styremedlem, Nedre Eiker Foredrag 26. februar 2016