rissamartnan_bloggI kveld har vi har det første arbeidsmøtet for Rissamartnan 2016, og med den gjengen som nå er i prosjektgruppen skal vi nå nye høyder.
Arbeidsmiljøet er allerede stemplet som helt på topp, og det er mye latter og godt samarbeid, noe som styreleder i Rissamartnan AS er strålende fornøyd med.

Rissamartnan AS har leid inn Trøndelag Arrangement AS og Fosenmat AS til å gjennomføre Rissamartnan 2016.
Fosenmat skal ha ansvaret for matkonsept og lokalmatsatsingen som er besluttet at skal være et satsingsområde av Rissamartnan og Rissa Kommune.
Det er jo gledelig at et slik viktig tema blir tatt hånd om av dyktige folk innen bransjen, og matkonseptet vil i 2016 være i et eget stortelt med utstillere og egen restaurant.
Her kan vi allerede avsløre at det vil bli mye gode råvarer, smaksprøver og god drikke.

Trøndelag Arrangement skal sørge for teknisk god gjennomføring, markedsføring og arrangementledelse.
Her vil vi itillegg til en kvalitetsmessig gjennomføre satse på gode kulturelle innslag og lokal underholdning dagen igjennom.
Her kan en også se frem til humoristisk og kreativ markedsføring i forkant av arrangementet.

Informasjon og påmelding til Rissamartnan kan allerede gjøres på rissamartnan.no

Prosjektgruppen består av følgende:

  • Bjørn Erik Vangen – Fosenmat AS
  • Stig Bjørnar Mandal – Fosenmat AS
  • Anders Fagerdal Lian – Trøndelag Arrangement AS
  • Ken Robin Sivertsvik – Trøndelag Arrangement AS
  • John Marius Grande – Trøndelag Arrangement AS