Velg en side

Ken Robin satser for fullt!

Vi kan med glede informere om at Ken Robin Sivertsvik begynner fulltid hos Trøndelag Arrangement AS fra og med 1. august. Vi ser frem til at han skal ta konseptet et steg videre slik at vi kan tilby våre kunder det ypperste innen opplevelser.

Ken Robin har erfaring fra forsvaret der han jobbet med system og logistikk. Noe som er kritisk for et vellykket arrangement. For hva er vel verre enn å komme til et tomt bord etter en dag med spennende aktiviteter? Ken Robin vil sørge at alt er på plass til riktig tid.

Rissa Kraftlag SA og Star Information Systems AS har også hatt gleden av å jobbe sammen med Ken Robin. Her har han jobbet med alt fra implementering av maritim software til utbygging av fiberbredbånd.

Helt fremmed for gründerlivet er han ikke. I de siste 5 årene har han vært en aktiv foredragsholder og prosessleder i Galskaperne. Bygdeutvikling, innovasjon, foredrag og worskhops for bedrifter, kommuner og organisasjoner.

Han sier han er opptatt av frivillighet, galskap og handlingsmot. Noe som vises innen all den tid han har lagt ned i blant annet The Gathering, Rissamartnan og mange andre eventer.

En mann med variert og mye erfaring er perfekt for å skape noe nytt og spennende for deg og din bedrift.