Velg en side

FB_IMG_1459802790951Trøndelag troner på toppen når det gjelder lokalmat. Hva er vel da mer naturlig enn at årets Rissamartna skal handle om lokalmat.

Fosen som sådan er Trøndelags lille Toscana. Med fjord, fjell kyst og innland kan Fosen by på alt tenkelig innen landbruk, sjø og havnæring. Godt gammeldags håndverk som er ivaretatt og som setter råvaren, smaken, renheten og kvaliteten  i høysetet.

Gjengen som reiste sammen på Trøndersk Matfestival under navnet «Mat fra Fosen»  gjentar suksessen fra Trondheim og kommer på Rissa Martnan.

I matteltet vil det være smaksprøver, produkt  salg og servering av fantastisk lokalmat.

Det vil også bli muligheter for barna å bli kjent med Tuppeline som er ei lita høne som har både egen sang og egen bok.

FB_IMG_1459802867832Fosenmat takker for oppdraget. Da vi ble spurt om å bistå Rissamartnan og Trøndelag Arrangement på årets Martna. Da årets satsing skulle være lokalmat sa vi ja med en gang.

Vi er jo i oppbyggingsfasen av Fosenmat og Fosenkjøtt, skal vi lykkes med denne satsingen må den lokale forankringen, synligheten og støtten av folket lokalt være tilstede.

Aktørene som jobber med lokalmat på Fosen trenger folket som ambassadører, og som kan framsnakke våre produkter og den jobben vi gjør.

For at vi og hele Fosen som region skal lykkes er det viktig at vi står sammen. Samarbeidet er nøkkelen til suksess.Vi gleder oss til å bidra på Rissa Martnan og settevårt preg på arrangementet.

Det vil også bli servering av lokalmat på martnasfesten om kvelden.

Mvh
Stig Bjørnar og Bjørn Erik